fbpx

Schrijf je direct in

Bats Uitzendburo

Op zoek naar werk? Bats Uitzendburo helpt je snel aan een baan. Hier vind je de leukste vacatures in de agrarische sector, groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw.

WERKEN IN HET GROEN

Werken in het groen

Heb je groene vingers en houd je van de buitenlucht? Bats heeft groen vacatures voor enthousiaste en ervaren vakmensen die aan de slag willen in de groenvoorziening. Bekijk hieronder vacatures als hovenier, leerling hovenier, medewerkers groenvoorziening etc.

Vacatures

Werken in de agrarische sector

Werken in de agrarische sector

In de veehouderij, akkerbouw en fruitteelt is altijd wat te doen! De koeien moeten gemolken worden, het gras moet van het land of de tarwe worden geoogst. Iets voor jou? Bats zoekt regelmatig mensen die in de agrarische sector werken. Bekijk hieronder vacatures als melker, tractor chauffeur, loonwerker etc.

Vacatures

Werken in de GWW

Werken in de GWW

Meehelpen om de infrastructuur voor elkaar te maken of te verbeteren? Wij hebben onder andere vacatures als kraanmachinist, voorman, stratenmaker of grondwerker. Bats heeft regelmatig vacatures in de grond-, weg- en waterbouw.

Vacatures

Werken in de metaal

Werken in de metaal

In de wereld van de metaal draait het om lassen, snijden, coaten, het maken van constructies en noem maar op. Bats heeft regelmatig vraag naar mensen die hier de hand niet voor omdraaien. Zit er een leuke vacature in de metaal voor jou bij? Aarzel dan niet en reageer!

Vacatures

Werken in de techniek

Werken in de techniek

Er is altijd vraag naar mensen in de techniek. Ook bij Bats hebben we vacatures in de techniek. Ben jij die vakman of - vrouw die we zoeken of heb je ambities om de technische kant op te gaan? Laat het ons weten en we nemen direct contact met je op.

Vacatures

Diversen

Diversen

Bats heeft nog meer vacatures die niet zomaar in een hokje zijn te plaatsen. Jij ook niet? Neem dan hier een kijkje. Wie weet zit er wat voor je bij? En wanneer je niet direct iets kunt vinden, neem dan contact op dan gaan we voor je aan de slag.

Vacatures

’t Werkt 

verzamelgebouw

’t Werkt is een bedrijfsverzamelgebouw in Nijensleek waar diverse organisaties die actief zijn op het gebied van scholing, arbeid en coaching zich kunnen vestigen. Op de begane grond bevinden zich twee grote kantoorruimtes, een winkeltje en een (invaliden)toilet. Via het entree kom je in een gezellige keuken annex ontvangstruimte. Op de eerste verdieping liggen vier ruime kantoorruimtes, een vergaderruimte met balkon, toilet en een goed uitgeruste keuken voor algemeen gebruik.

Het pand is gunstig gelegen aan de doorgaande weg van Steenwijk naar Vledder met voldoende parkeergelegenheid.

’t Werkt is gevestigd in een voormalig restaurant. Om de herinnering aan het restaurant te bewaren, komen er diverse elementen in het interieur terug. De buitenkant van het gebouw ademt een koloniale sfeer uit, de link naar de Maatschappij van Weldadigheid.

Samenwerkingen

Stichting Veuruut

Stichting Veuruut is op 13 februari 2019 opgericht en is gevestigd in ’t Werkt te Nijensleek.

Het doel van de stichting is kandidaten begeleiden naar werk. Hiervoor wordt een rijke leeromgeving opgericht in de vorm van werkplaatsen. Hiermee worden kandidaten die op zoek zijn naar werk arbeidsfit gemaakt en er wordt (om) scholing aangeboden. Deze leerwerktrajecten als vervolg op het arbeidsfit maken geeft kandidaten een solide basis en een nog beter perspectief voor een succesvolle uitstroom op de arbeidsmarkt.

Arbeidsmogelijkheden en kwaliteiten van de kandidaat

Stichting Veuruut gaat uit van de arbeidsmogelijkheden en kwaliteiten die de kandidaat heeft, hierbij rekening houdend met belemmerende factoren. De coördinator sluit aan bij datgene wat de kandidaat in beweging brengt. Stichting Veuruut vindt het belangrijk dat ieder mens zich kan, mag en wil ontwikkelen.

Matsch Bouw

Matsch Bouw is voor vakmensen in de bouwsector: timmerlieden, stukadoors of metselaars kunnen bij ons terecht voor tijdelijk en vast werk. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met een persoonlijke benadering zijn we voor nagenoeg alle bouwbedrijven in Noord-Nederland een serieuze en betrokken gesprekspartner: we leveren veelvuldig kandidaten naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Gemeente Westerveld

In samenwerking met de Gemeente Westerveld proberen wij werkervaringsplaatsen te creeëren vanuit onze klantenkring.

Mensen die langdurig uit het arbeidsproces geraakt zijn krijgen daardoor een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ronald Visser (zie onze contactpagina).

 

Heb je een vraag?