Planner (m/v)

Frisia Food levert kip en kipproducten aan grootverbruik, industrie en retail in Europa en daarbuiten. Frisia Food is één van de grotere slachterijen in Nederland. De kernwaarden van het bedrijf zijn: hoge kwaliteit, correcte afhandeling van bestellingen en afspraak is afspraak.

Voor onze afdeling, Frisia Agri, zijn wij op zoek naar een:

Planner (m/v) 40 uur per week

De afdeling Frisia Agri is een belangrijk onderdeel binnen Frisia Food en is primair verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve aanvoer van de levende dieren, kippen.

De taken:

  • Het verzorgen van de benodigde documentatie voorafgaande aan het slachtproces, d.w.z. je vertaalt de behoefte van de slachterij naar een opzetplanning in overleg met de pluimveehouders en broederijen
  • Je maakt een voortschrijdende planning van de aanvoer voor de korte, middellange en lange termijn
  • Veelvuldig contact met leveranciers en collega slachterijen via de telefoon en mail
  • Inspelen op veranderende omstandigheden op de korte termijn, waardoor de dagelijkse behoefte vervult wordt
  • Het verwerken van de slachtgegevens en het verzorgen van de rapportage, dit ten behoeve van de vleeskuikenhouder en onze eigen administratie
  • Verzorgen van verschillende management rapportages en analyses
  • Alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling

Het profiel:

Je hebt MBO+/ HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen, je kunt dit makkelijk eigen maken. Je hebt het vermogen in een hectische omgeving structuur te kunnen behouden in je werkzaamheden. Je bent communicatief vaardig en weet van aanpakken. Een redelijke beheersing van de Duitse taal is een must.

Ons aanbod:

Wij bieden je een aantrekkelijke en afwisselende functie op deze afdeling, waarbij je in een klein team samenwerkt. Daarnaast bieden wij een salaris conform opleiding en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bats Uitzendburo met Betsie van Essen of Ronald Visser op 0521-344007. Je kunt je sollicitatiebrief voorzien van korte motivatie én curriculum vitae mailen naar administratie@batsuitzendburo.nl.