Verkoper

Je bent een echte verkoper van betonproducten en bestratingsmaterialen. Je bent commercieel, klantgericht en alleen tevreden als de klant dat ook is! Je kent de agrarische markt, begrijpt wat boeren bezighoudt en je voelt je thuis aan hun keukentafel. Je draagt bij aan het succes van een marktleider en groei door! Je krijgt er bij ons alle ruimte voor.

Geschikte kandidaten zijn ondernemend, besluitvaardig en hebben een hoge mate van professionaliteit. Ze hebben de ambitie om maximaal te presteren en hierbij de klant centraal te stellen met deskundig advies, inlevingsvermogen en kwaliteitsgerichtheid. Daarnaast wordt aan het verkoopteam een positieve en uitdagende stimulans geboden om continu zichzelf en het bedrijf te verbeteren. Goede sociale en commerciële vaardigheden, professionaliteit en persoonlijke structuur zijn vereisten om succesvol te kunnen functioneren.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bats Uitzendburo, Ronald Visser of Betsie van Essen, 0521 – 344007. Je kunt je sollicitatiebrief voorzien van korte motivatie én curriculum vitae mailen naar administratie@batsuitzendburo.nl.