Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bats uitzendburo is altijd op zoek naar goed gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Ons werkgebied ligt primair in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. We hebben vacatures binnen de agrarische sector, de groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw.

Bats uitzendburo houdt van een persoonlijke aanpak. We zoeken naar de beste match tussen jouw persoonlijke voorkeuren en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. We kijken niet alleen naar diploma’s en ervaring. Onze opdrachtgevers zoeken enthousiaste, gemotiveerde mensen die hun handen uit de mouwen willen steken. Echte aanpakkers uit de regio! We bemiddelen zowel voor banen bij een vaste werkgever als voor tijdelijk werk. Zoek je bijvoorbeeld een bijbaan of doe je seizoensgebonden werk schrijf je dan ook bij ons in. We helpen je graag verder. Natuurlijk bieden we je ook goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je de vacature gevonden die je zocht? Schrijf je dan in of neem contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van vacatures binnen jouw vakgebied? Meld je dan ook aan voor de nieuwsbrief.