fbpx

Schrijf je direct in

Ons team

Het enthousiaste team van Bats Uitzendburo bestaat uit een hechte club jonge, ambitieuze professionals die elke dag weer gaan voor de groei van mens en organisatie.

Wij zijn er voor jou!

Ronald Visser

Samen met zijn vrouw Sasja is Ronald eigenaar van Bats Uitzendburo. Van jongs af aan is hij actief in de agrarische sector. Nu geniet hij van het ondernemen, verbinden en netwerken. ‘Persoonlijk contact en snel schakelen. Dat is onze kracht!’

Ronald Visser,

Ondernemer

 

Helga de Haan

‘Ik ga graag met mensen om!’ Met een flinke dosis kennis van de agrarische sector en een stevige drive weet Helga de juiste match te maken. ‘Ik zoek altijd naar passende kwaliteiten en het gevoel moet goed zijn. Dat is mijn drijfveer.’

Helga de Haan, 

Binnendienst medewerker / Planner

 

Rosalien de Boer

Binnen Bats bied ik ondersteuning bij de dagelijkse planning en schrijf nieuwe medewerkers in, daarnaast houd ik mij bezig met de werving en selectie en plaats ik berichten op social media.

Rosalien de Boer,

Planner / Intercedent

 

Diana Kleistra

‘Bij Bats hou ik me bezig met verzuim, CAO wijzigingen en inspecties zoals NEN 44001-:1 en VCU.

Ik hou ervan om van alles uit te zoeken en met oplossingen te komen.’

Diana Kleistra,

Backoffice Medewerker

 

Joyce Post

Bij Bats Uitzendburo ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de werving en selectie, het organiseren van de scholing voor onze medewerkers en het plaatsen van berichten op sociale media. Daarnaast ondersteun ik ook bij de dagelijkse werkzaamheden. De variatie in mijn taken maakt elke dag anders en leuk!

Joyce Post,

Medewerker marketing en communicatie

 

Femke Jongschaap

Bij Bats hou ik mij o.a. bezig met de salarisadministratie en de cao-wijzigingen. Daarnaast een stukje werving en selectie. Het kloppend houden van de (uren)administratie, daar zit voor mij de uitdaging.

Femke Jongschaap,

Medewerker salarisadministratie

 

Heb je een vraag?