fbpx

Schrijf je direct in

Scholing door Bats

Scholing door BATS

Vanuit Bats Uitzendburo worden meerdere keren per jaar verschillende cursussen georganiseerd.
Via deze pagina worden meerdere cursussen aangeboden gericht op verschillende sectoren.
Wil je een (vaste) werknemer laten deelnemen of wil je zelf up-to-date blijven van alle nieuwe informatie?

Meld je dan aan!

Vraag vrijblijvend een offerte op via info@batsuitzendburo.nl of bel naar 0521-344007.

Je bent nooit uitgeleerd

VCA basis / VCA vol / code 95

VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.
Het behaalde certificaat is 10 jaar geldig.

VCA basis is bedoeld voor iedereen die risicovol werk doet of in een risicovolle omgeving werkt en is verplicht voor iedereen die bij een VCA-gecertificeerd bedrijf aan de slag gaat.
Het gaat het om vaste én tijdelijke medewerkers.
Bent u operationeel leidinggevende? Dan moet u geen VCA basis, maar VCA vol hebben. Dit geldt ook voor zzp’ers die als onderaannemer werken (volgens een resultaatverplichting).

De cursus wordt bij ons op het kantoor verzorgd en ingepland als er voldoende animo is. Er wordt ongeveer 1 keer in per 3 maanden een cursus gegeven, waarna er wordt afgesloten met een examen. Het is mogelijk om een VCA cursus te doen i.c.m. code 95.

Prijs op aanvraag. 

Agrarisch gerelateerde cursussen

In samenwerking met meerdere organisaties verzorgen wij agrarisch gerelateerde cursussen op locatie. Het theoriegedeelte zal in de meeste gevallen worden gehouden bij ons kantoor in Nijensleek en
wij zorgen voor praktijklocaties.

Maatwerk
Afhankelijk van de deelname / interesse voor een cursus zullen wij informeren bij de organisatie wanneer er een cursus gehouden kan worden.
Uiteraard stemmen wij met jou de wensen af wat betreft de beschikbaarheid om de cursus te volgen.
Aan welke cursussen kan je denken? Bijvoorbeeld kunstmatig insemineren (verzorgd door het CRV), klauwverzorgen (voor beginners), rundveevoeding, drachtigheidscontrole en bijvoorbeeld gecertificeerd melken (allen in samenwerking met Dairy Training Centre).

 

Spuitlicentie

Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt, is verplicht om een spuitlicentie te bezitten. Met deze licentie laat je zien dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om verantwoord met gewasbeschermingsmiddelen te werken.

Heb je al een spuitlicentie? Dan moet je binnen 5 jaar jouw spuitlicentie verlengen.

Overige cursussen

Ben je toch op zoek naar een andere cursus?
Bijvoorbeeld voor een heftruckcertificaat, kettingzaagcursus of bosmaaier certificaat?
Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.
Alle cursussen worden tevens aangeboden voor ondernemers / zzp’ers.
Daarnaast verhuren wij op afspraak de ruimte waar theorieles wordt gegeven en we beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Afhankelijk van de wens kunnen we dit verzorgen incl. thee / koffie en lunch.

Stage / BBL plekken

 Bats uitzendburo onderhoudt goede contacten met aoc’s en andere opleidingscentra in de omgeving. Ook bemiddelen we in stageplekken. Dit doen we vanuit ons eigen brede netwerk.

Ben je van plan om een bbl-opleiding te volgen of misschien volg je die al? Dan heb je ook een erkend leerbedrijf nodig. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Haal het beste uit jezelf en vergroot je groeikans binnen je vakgebied!

Wat anderen zeggen over Bats

'Een fijne sfeer is belangrijk en de mensen van Bats begrijpen wie daar bij past. Zo houd je gemotiveerde mensen die bereid zijn om voor langere tijd te blijven. En dat is weer goed voor het bedrijf!’

Jasper Helmantel

De Cruydt-Hoeck

'Het is niet alleen de snelheid, waarmee de match werd gemaakt, die doorslaggevend is geweest in de samenwerking. Ook het tarief is goed en past bij ons bedrijf.'

Mathijs Jonker

Jonker Metaal

Heb je een vraag?