fbpx

Schrijf je direct in

Waarom werken bij Bats Uitzendburo?

Letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je mag ons altijd bellen via 0521-344007 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. 

OVER BATS

Bats is hét uitzendbureau voor aanpakkers in de agrarische sector, groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw. Dagelijks matchen wij onze medewerkers met bedrijven in deze sectoren. Snel en zorgvuldig. Onze kracht is de lokale betrokkenheid, persoonlijke aanpak en aandacht. We staan dicht bij onze mensen en kunnen hierdoor de juiste match maken met onze opdrachtgevers. Wij regelen het!

WIJ STAAN VOOR

Afspraak is afspraak

Heldere afspraken vormen de basis voor onze samenwerking. De transparante en betrouwbare manier van werken zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt ervan verzekerd zijn, dat wat we hebben afgesproken, wordt gedaan. Juist door onze compacte organisatie houden we zicht op het werk en het eindresultaat. Tevreden klanten en medewerkers  zijn het fundament voor Bats Uitzendburo.

Mens, Maatschappij en Milieu

Bats verbindt en zorgt voor onderlinge samenwerking. In de breedste zin. We brengen mensen bij elkaar. Ieder met z’n eigen belangen en wensen. Wij behartigen en stimuleren dit op een manier die alle partijen in hun kracht zet. Hierdoor wordt de regio versterkt en dragen we met elkaar bij aan een fijne leefomgeving. Dit alles met respect voor de natuur en moeder aarde. Letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond.  

Actief in de regio

Het werkgebied van Bats ligt primair in Zuidwest-Drenthe en Noordwest Overijssel. Een sterk agrarisch gebied met veel groen en water. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de agrarische sector, de groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw. We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die hun handen uit de mouwen willen steken en betrokken zijn bij de regio. Aanpakkers en doeners!

Wat anderen zeggen over Bats

'Een fijne sfeer is belangrijk en de mensen van Bats begrijpen wie daar bij past. Zo houd je gemotiveerde mensen die bereid zijn om voor langere tijd te blijven. En dat is weer goed voor het bedrijf!’

Jasper Helmantel

De Cruydt-Hoeck

'Het is niet alleen de snelheid, waarmee de match werd gemaakt, die doorslaggevend is geweest in de samenwerking. Ook het tarief is goed en past bij ons bedrijf.'

Mathijs Jonker

Jonker Metaal

Heb je een vraag?